Service & onderhoud

Als ondernemer moet je elke dag kunnen rekenen op betrouwbaar materiaal. Eventuele problemen wil je dan ook zo snel mogelijk opgelost zien. Daarom kan je bij ETS Machinery terecht voor zowel herstellingen als preventief onderhoud van jouw LOCUST schranklader.

Logo-ETSkopie

Snelle service en onderhoud waar en wanneer jij wil

ETS Machinery biedt verschillende oplossingen op het gebied van service en onderhoud van je heftrucks en graafmachines. Zo kan je bij ons terecht voor:

  • Preventief onderhoud, zoals vervangen van olie en filters;
  • Diagnose van (technische) problemen;
  • Reparaties aan motoren, cilinders, transmissie en assen.

Omdat graafmachines en heftrucks zich nu eenmaal niet zo eenvoudig verplaatsen voeren wij het merendeel van de reparaties of het onderhoud op locatie uit. Hiervoor hebben we een speciaal ingerichte servicewagen tot onze beschikking. Indien nodig kunnen we je ook verder helpen in onze eigen werkplaats te Huizingen aan het Heideveld 12 (Amacro business park).

L1203-6

Meer informatie over onderhoud & herstelling

Wil je meer informatie over onderhoud en herstelling van jouw LOCUST schranklader? Neem dan contact op met ETS Machinery. Wij helpen je graag verder en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Naam(Vereist)
logo-locust-2-300x223-1

Rue de Bruxelles 109
1480 Tubize
(Site Fabelta)
BTW BE 0818.108.886

Tel: +32 (0)492 61 51 61
info@locustbenelux.com

Over LOCUST Benelux

Ben jij op zoek naar een krachtige en comfortabele lader? Kies dan voor één van de LOCUST schrankladers. Dit merk combineert uitzonderlijke prestatiekenmerken met zuinigheid voor gebruik in alle seizoenen. Het is bovendien de best verkochte en populairste lader in zijn categorie.

Get in touch