Over LOCUST Benelux

Met meer dan 40 jaar ervaring en expertise hebben de laders van LOCUST zich ondertussen bewezen in een verscheidenheid van toepassingen. Ze zijn geschikt voor elke job! ETS Machinery is dan ook trots om exclusief dealer van LOCUST te zijn in de Benelux.

Bouwen aan een weg naar een betere wereld

Dankzij de jarenlange ervaring en feedback van tevreden klanten is Locust in staat om de hoogwaardige componenten, zoals de motor, de hydrostatische aandrijving en het ontwerp van de constructie, te verbeteren. Daarmee behoren hun schrankladers tot de meest kwalitatieve in hun klasse. Bovendien bieden ze een hoge werkefficiëntie. Van landbouw en industrie tot winteronderhoud van wegen en parkeerterreinen,… Welke machine je ook kiest, kwaliteit en productiviteit zijn gegarandeerd!

ETS Machinery is een onafhankelijke garage die service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De machines die wij verkopen zijn dan ook geschikt voor elk type opdracht en kan je in quasi elke situatie gebruiken. LOCUST past dan ook perfect binnen ons assortiment. Als exclusief dealer in de Benelux kan je bij ons terecht voor zowel verkoop als onderhoud van jouw LOCUST schranklader.

Over_ons_1
Over_ons

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Tom Van Peteghem is de drijvende kracht achter ETS Machinery. Service en kwaliteit zijn doorheen zijn loopbaan altijd al belangrijk voor hem geweest. Hij richtte in 2011 ETS Machinery op. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij het bedrijf steeds verder weten uit te bouwen tot wat het op vandaag is: een onafhankelijke garage die van alle markten thuis is voor zowel heftrucks als graafmachines. Kortom, één adres voor preventief onderhoud, reparatie, onderdelen, advies en verkoop van (LOCUST) machines!

Meer informatie over LOCUST schrankladers

Wil je meer informatie over ons aanbod LOCUST schrankladers? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste machine en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

locust_formulier
logo-locust-2-300x223-1

Rue de Bruxelles 109
1480 Tubize
(Site Fabelta)
BTW BE 0818.108.886

Tel: +32 (0)492 61 51 61
info@locustbenelux.com

Over LOCUST Benelux

Ben jij op zoek naar een krachtige en comfortabele lader? Kies dan voor één van de LOCUST schrankladers. Dit merk combineert uitzonderlijke prestatiekenmerken met zuinigheid voor gebruik in alle seizoenen. Het is bovendien de best verkochte en populairste lader in zijn categorie.

Get in touch